Krémleves barackból
2020. július 05. írta: orkat

Krémleves barackból

Kata konyhájából

kremeleves_1.jpg

Hozzávalók:

4 db érett őszibarack (vagy nektarin)

1 csomag vaníliás cukor

2 ek kristálycukor

2 ek citromlé

8 dl víz

1/2 csomag vaníliás pudingpor (20g)

A barackot megmossuk, meghámozzuk és feldarabolva egy lábosba tesszük a vízzel, cukrokkal és citromlével együtt. Megvárjuk míg felforr, ekkor belekeverjük a pudingport is, majd botmixerrel pürésítjük. Pár percig főzzük, míg sűrűsödni kezd a leves. Hidegen,esetleg egy kis tejszínhabbal tálaljuk. Gyorsan elkészíthető, igazi nyári leves.

kremleves_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://katakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5815982856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.